Tara
Tara

Tidningen för kvinnan som är mitt i livet

Tara är livsstils- och hälsotidningen för kvinnor över 40. Tara skulle kunna kallas för "amelias storasyster", då de påminner om varandra, har samma snabba tempo och moderna ton.

Tara är tidningen för Mittlivskvinnan som kommit förbi stressracet med småbarn och kan sätta sig själv i fokus igen. Det är ofta både förvirrande och fullt av möjligheter.

Tara är hennes vän på vägen. Här träffar hon andra kvinnor, med liknande frågor om vad livet ska bestå av för att bli härligt. Det handlar om skönhet, mode, hälsa, mat, om personlig utveckling, men framför allt om relationer.

Tara är en livsstilstidning som riktar sig till kvinnor som passerat 40 och är mitt i livet. Varje nummer innehåller mängder av tips, idéer, reportage om mode, skönhet, hälsa och relationer. Allt för kvinnan mitt i livet.

Tara är en tidning från Sverige på Svenska med en upplaga på ungefär 70 000 nummer som ges ut av Bonnier Magazines & Brands AB.

Hälsa & SkönhetFamilj & RelationerKvinnaLivsstilMode

Tara prenumeration Tara prenumerationserbjudande Prenumeration Tara Tara prenumeration premie Tara premie Tara erbjudande Tara prenumerera Tara tidning prenumeration Tara tidning premie Tara tidning Prenumerera Tara Tidningen Tara Tidning Tara erbjudande Premie Tara

Populära tidningar