C More
C More

Den kompletta streamingtjänsten

Med C More streamar du film, serier, sport och TV4-favoriter utan avbrott.

C More erbjuder bland annat film och serier från Sverige och Hollywood, ett stort utbud av barnens favoriter och livestreaming av alla kanaler från TV4 och SVT.

Med C More Plus, C More Premium och C More Premium Plus får du dessutom tillgång till sport i världsklass.

Du får bland annat Allsvenskan och Superettan från discovery+, UEFA Champions League från Telia samt SHL, HockeyAllsvenskan, SDHL, LaLiga & Serie A streamat i Matcher i Ultra HD.

Med C More får du sport och underhållning i världsklass helt enkelt.

C More: Den främsta streamingtjänsten för sportfans

Om du är ett fan av sport är C More streamingtjänsten för dig. Med ett stort bibliotek av populära sporter, liveevenemang och on-demand-innehåll har C More något för alla sportfantaster.

Sporterbjudanden på C More

På C More hittar du ett brett utbud av sportprogram, inklusive liveevenemang och on-demand-innehåll. Några av de populära sporterna som finns på C More inkluderar:

- Fotboll
- Ishockey
- Basket
- Handboll
- Tennis
- Golf

Utöver dessa populära sporter erbjuder C More även täckning av andra sportevenemang, som cykling, motorsport med mera. Med C More missar du aldrig ett spel eller evenemang, oavsett vad din favoritsport är.

C More är särskilt känd för sin bevakning av svensk sport, inklusive Svenska Hockeyligan (SHL) och Allsvenskan i fotboll. Om du är ett fan av dessa sporter är C More en viktig tjänst att ha.

C More erbjuder även bevakning av internationella sportligor, som spanska La Liga och engelska Premier League. Med C More får du tillgång till de bästa sporterna från hela världen.

On-Demand-innehåll på C More

Förutom livesportevenemang erbjuder C More även ett brett utbud av on-demand sportinnehåll. Du kan titta på klassiska spel och händelser från det förflutna, eller ta reda på de senaste matcherna och turneringarna som du kanske har missat. Med C More har du alltid tillgång till sportinnehållet du älskar.

Sportdokumentärer och program på C More

Förutom livesport och on-demand-innehåll erbjuder C More även ett urval av sportdokumentärer och shower. Dessa program gräver djupare in i sportens värld och utforskar historien, kulturen och personligheter bakom dina favoritsporter.

Några av de populära sportdokumentärerna och programmen som finns tillgängliga på C More inkluderar:

- 30 for 30
- The Last Dance
- All or Nothing
- The Test: A New Era for Australias Team
- NFL Films Presents

Med dessa och många andra sportdokumentärer och shower erbjuder C More en unik och djupgående inblick i sportens värld.

Annan underhållning på C More

Förutom sportprogram erbjuder C More även ett urval av filmer, TV-program och exklusivt innehåll för alla åldrar och intressen. Från populära filmer och serier till originalproduktioner, det finns alltid något nytt och spännande att upptäcka på C More.

Exklusivt TV4-innehåll på C More

Hos C More hittar du även alla de bästa filmerna, programmen och serierna från TV4, och som prenumerant på C More får du tillgång till ett urval av TV4:s populära program och filmer. Några av det populära TV4-innehållet på C More inkluderar:

- Beck
- Bachelor
- Grey's Anatomy
- The Good Doctor
- NCIS
- The Voice
- The Blacklist
- Hawaii Five-0

Hur man kommer åt C More

C More är tillgängligt på en mängd olika enheter, inklusive smarta TV-apparater, datorer, surfplattor och smartphones. Du kan också komma åt C More via streamingenheter som Chromecast, Apple TV och Amazon Fire TV.

Så varför vänta? Om du är ett fan av sport, missa inte den fantastiska programmeringen och funktionerna som erbjuds av C More. Prenumerera idag och börja streama allt ditt favoritsport- och underhållningsinnehåll.

Populära tidningar