Boxer
Boxer

Digital-TV där streaming av Film & Serier ingår

Med Boxer får du digital-TV via antenn eller fibernätet, där streaming av film & serier ingår.

Redan med Boxers standardpaket får du ett brett utbud av TV, film och serier för hela familjen. Dessutom ingår streamingpaketet Film & Serier från Tele2 – samt Viaplay Film & Serier med massor av underhållning. Titta var du vill i hela EU med appen Tele2 Play.

Önskar du ett ännu större utbud av underhållning kan du istället välja TV Flexibel eller TV Premium där med ännu mer streaming som ingår.

Du får då Viaplay Medium + Streamingpaket Film, Serier & Sport från Tele2 tillsammans med TV Flexibel.

Med TV Premium får får du dessutom Viaplay Total samt Film, Serier & Sport Premium från Tele2.

Boxer kombinerer digital-TV via antenn eller fibernätet med streamad film, serier & sport. Underhållning på dina villkor, oavsett var du befinner dig.

Boxer - Den ledande svenska TV-tjänsten

Om du letar efter en pålitlig och prisvärd TV-tjänst i Sverige, leta inte längre än till Boxer. Med ett brett utbud av kanaler, paket och erbjudanden har Boxer något för alla.

Tillgängliga kanaler på Boxer

På Boxer hittar du ett brett utbud av populära kanaler, inklusive sport, filmer, TV-program och mer. Några av kanalerna som är tillgängliga på Boxer inkluderar:

- SVT1
- SVT2
- TV3
- TV4
- Kanal 5
- TV6
- TV8
- Kanal 9
- TV10

Utöver dessa populära kanaler erbjuder Boxer även ett urval av specialiserade kanaler, såsom sportkanaler, filmkanaler och barnkanaler. Med Boxer har du alltid något att titta på, oavsett dina intressen.

Paket och erbjudanden på Boxer

Boxer erbjuder en mängd olika paket och erbjudanden för att passa dina behov och budget. Några av de paket som finns tillgängliga på Boxer inkluderar:

- Boxer Play: Detta paket inkluderar tillgång till alla Boxers kanaler, såväl som on-demand-innehåll och möjligheten att pausa, spola tillbaka och spela in live-TV.
- Boxer Mix: Detta paket inkluderar tillgång till alla Boxers kanaler, samt tillgång till ytterligare sportkanaler och on-demand-innehåll.
- Boxer Sport: Detta paket inkluderar tillgång till alla Boxers kanaler, samt tillgång till ytterligare sportkanaler och on-demand-innehåll. Det är det perfekta paketet för sportfantaster.

Utöver dessa paket erbjuder Boxer även en mängd tillägg och extrafunktioner, såsom extra sportkanaler, filmkanaler och internationella kanaler. Med dessa tillägg kan du anpassa din TV-upplevelse så att den passar dina behov.

Enheter som stöds av Boxer

Boxer finns på en mängd olika enheter, inklusive smarta TV-apparater, datorer, surfplattor och smartphones. Du kan också komma åt Boxer genom streamingenheter som Chromecast, Apple TV och Amazon Fire TV.

Ytterligare funktioner och tjänster på Boxer

Utöver sitt breda utbud av kanaler och paket erbjuder Boxer även en mängd ytterligare funktioner och tjänster för att förbättra din TV-upplevelse. Några av dessa funktioner och tjänster inkluderar:

- Pausa, spola tillbaka och spela in live-TV
- On-demand-innehåll
- Online TV-guide
- TV-appar (som väder- och nyhetsappar)

Med dessa och många andra funktioner och tjänster erbjuder Boxer en komplett och bekväm TV-upplevelse.

Varför välja Boxer?

Boxer är en pålitlig och prisvärd TV-tjänst med ett brett utbud av kanaler, paket och funktioner. Med Boxer har du alltid något att titta på, oavsett vad.

Populära tidningar