Viaplay
Viaplay

Streama filmer, serier, barnens favoriter, sport & mer

Viaplay erbjuder ett brett utbud av filmer, serier och sport. Du hittar de bästa serierna, de senaste filmerna och sport i världsklass hos Viaplay.

Viaplay är en streamingtjänst och video on demand-tjänst (VOD) som lanserades i maj 2007 av [Viasat] under varumärket Viasat OnDemand. I mars 2011 bytte tjänsten namn till Viaplay.

Viaplay erbjuder filmer, serier, sport och innehåll för barn till en fast månadskostnad i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Nederländerna, Baltikum och Polen.

Viaplay äger bland annat rättigheterna att livesända vintersport, UEFA Europa League, UFC, NFL, Bundesliga, Europatouren, Premier League, Formula 1, NHL, Golf Majors & Ryder Cup.

För att komma igång måste du skapa ett konto och välja ett paket. Om du vill endast hyra eller köpa filmer behöver du inget paket.

Streama dina favoritprogram och filmer med Viaplay

Letar du efter en streamingtjänst med ett brett utbud av populära TV-program och filmer? I så fall är Viaplay det perfekta valet. Med ett stort bibliotek av titlar och exklusivt originalinnehåll erbjuder Viaplay något för alla.

Utforska ett brett utbud av titlar på Viaplay

Viaplay erbjuder ett brett utbud av filmer, TV-program och originalinnehåll för alla åldrar och intressen. Från populära filmer och TV-program till exklusiva originalserier och filmer, det finns något för alla på Viaplay.

Några av de populära titlarna som finns tillgängliga på Viaplay inkluderar:

- Game of Thrones
- The Sopranos
- Westworld
- The Big Bang Theory
- Friends
- The Fresh Prince of Bel-Air
- The Witcher
- The Mandalorian

Utöver dessa populära titlar erbjuder Viaplay även ett urval av filmer och TV-program från andra nätverk och studior, samt internationellt innehåll.

Njut av exklusivt originalinnehåll på Viaplay

Förutom populära filmer och TV-program erbjuder Viaplay även exklusivt originalinnehåll. Dessa är originalserier och filmer producerade av Viaplay, med några av de största namnen inom underhållning. Några av det populära originalinnehållet som finns på Viaplay inkluderar:

- Bron
- The Invisible Man
- Jalla! Jalla!
- Black Lake
- Love Me
- The Lawyer

Med exklusivt originalinnehåll får du tillgång till unika och spännande program och filmer som du inte kan hitta någon annanstans.

Få tillgång till Viaplay på ett brett utbud av enheter

En av de fantastiska sakerna med Viaplay är att det är tillgängligt på ett brett utbud av enheter, vilket gör det enkelt att komma åt ditt favoritinnehåll vart du än går. Några av enheterna som stöder Viaplay inkluderar:

- Smarta TV-apparater
- Spelkonsoler
- Strömmande enheter (som Apple TV och Chromecast)
- Mobila enheter (som telefoner och surfplattor)
- Datorer

Med så många alternativ kommer du att kunna titta på dina favoritfilmer och TV-program på den enhet som passar dig bäst.

Få ut det mesta av ditt Viaplay-abonnemang

Förutom tillgång till ett stort bibliotek med filmer, TV-program och originalinnehåll, inkluderar en Viaplay-prenumeration även fördelar som möjligheten att ladda ner titlar för offlinevisning, stöd för upp till tre samtidiga strömmar och tillgång till alla nya utgåvor från Viaplay.

Så varför vänta? Börja streama dina favoritprogram och filmer med Viaplay idag och upptäck allt som denna streamingtjänst har att erbjuda. Med ett brett utbud av titlar, exklusivt originalinnehåll och support på en mängd olika enheter är Viaplay ett måste för alla fans av populära TV-program och filmer.

Populära tidningar