Storytel
Storytel

Sätt fart på fantasin med ljudböcker

Med Storytel får du tillgång till en av världens största tjänster inom ljudböcker och e-böcker.

Öppna dörren till en oändlig värld av ljudböcker och stories. Upptäck prisbelönta deckare, svindlande romaner eller mäktiga biografier, och sortera enkelt böcker på svenska, engelska, finska, arabiska och en rad andra språk.

Du kan enkelt ladda ner Storytels app från Google Play eller App Store till din mobiltelefon eller surfplatta och får tillgång till tusentals boktitlar för alla smaker.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Storytel erbjuder ett brett utbud av författare och ljudböcker

Storytel är en populär ljudbokstjänst som erbjuder ett brett utbud av titlar från en mängd olika författare. Oavsett om du är ett fan av skönlitteratur, facklitteratur eller något däremellan, kommer du säkert att hitta något som intresserar dig på Storytel. I den här artikeln kommer vi att utforska några av de populära ljudböckerna och podcasterna som finns på Storytel, samt de enheter som stöds.

Populära ljudböcker och podcaster på Storytel

Storytel stoltserar med ett stort urval av ljudböcker och poddsändningar från ett brett utbud av författare. Några populära titlar som sannolikt kommer att vara väl representerade på Storytel inkluderar:

Utöver dessa populära titlar erbjuder Storytel även ett brett utbud av andra ljudböcker och poddsändningar från en mängd olika författare.

Enheter som stöds av Storytel

Storytel är tillgängligt på ett brett utbud av enheter, vilket gör det enkelt att lyssna på dina favoritljudböcker och poddsändningar var du än är. Tjänsten är tillgänglig på följande enheter:

Paket och erbjudanden

Storytel erbjuder en mängd olika paket och abonnemang för att passa olika behov och budgetar. Storytel erbjuder också en gratis provperiod för nya användare, så att de kan prova tjänsten innan de tecknar ett abonnemang. Efter provperioden kan du välja mellan flera prenumerationsalternativ:

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Storytel ett utmärkt val för ljudboksälskare som letar efter ett brett utbud av populära titlar från olika författare. Med sin tillgänglighet på flera enheter och sitt urval av ljudböcker och poddsändningar är Storytel ett bekvämt och enkelt sätt att komma åt ett brett utbud av innehåll. Oavsett om du är ett fan av skönlitteratur, facklitteratur eller något däremellan, kommer du säkert att hitta något som intresserar dig på Storytel.

Populära tidningar