HBO Max
HBO Max

De populäraste serierna och nya storfilmer

HBO Max är en streamingtjänst som erbjuder abonnenterna kompletta säsonger av de mest populära serierna, allt från Game of Thrones, Handmaid’s Tale och Mare of Easttown till moderna klassiker som Sopranos och Sex and the City.

HBO Max erbjuder dessutom nya storfilmer från andra bolag, inte bara Hollywood-produktioner utan även internationella och lokala filmer samt indepententproduktioner.

Hos HBO Max hittar unikt och spännande originalinnehåll från HBO som exempelvis populäraste serierna, dokumentär- och spelfilmer att streama direkt på din TV, i din mobiltelefon, surfplatta eller annan kompatibel enhet såsom dator, Apple TV, Chromecast, PlayStation och VodafoneTV.

Streama dina favoritprogram och filmer med HBO Max

Är du ett fan av högkvalitativa TV-program och filmer? I så fall är HBO Max streamingtjänsten för dig. Med ett stort bibliotek av populära titlar och exklusivt originalinnehåll erbjuder HBO Max något för alla.

Utforska ett brett utbud av titlar på HBO Max

HBO Max erbjuder ett brett utbud av filmer, TV-program och originalinnehåll för alla åldrar och intressen. Från populära filmer och TV-program till exklusiva originalserier och filmer, det finns något för alla på HBO Max. Några av de populära titlarna som finns på HBO Max inkluderar:

- Game of Thrones
- The Sopranos
- Westworld
- Succession
- The Big Bang Theory
- Vänner
- The Fresh Prince of Bel-Air
- The Witcher

Utöver dessa populära titlar erbjuder HBO Max även ett urval av filmer och TV-program från andra nätverk och studior, såväl som internationellt innehåll.

Njut av exklusivt originalinnehåll på HBO Max

Förutom populära filmer och TV-program erbjuder HBO Max även exklusivt originalinnehåll. Dessa är originalserier och filmer producerade av HBO, med några av de största namnen inom underhållning. Några av det populära originalinnehållet som finns på HBO Max inkluderar:

- Game of Thrones
- Westworld
- Succession
- The Witcher
- The Flight Attendant
- Insecure

Med exklusivt originalinnehåll får du tillgång till unika och spännande program och filmer som du inte kan hitta någon annanstans.

Få tillgång till HBO Max på ett brett utbud av enheter

En av de fantastiska sakerna med HBO Max är att den är tillgänglig på ett brett utbud av enheter, vilket gör det enkelt att komma åt ditt favoritinnehåll vart du än går. Några av enheterna som stöder HBO Max inkluderar:

- Smarta TV-apparater
- Spelkonsoler
- Strömmande enheter (som Roku, Apple TV och Chromecast)
- Mobila enheter (som telefoner och surfplattor)
- Datorer

Med så många alternativ kommer du att kunna titta på dina favoritfilmer och TV-program på den enhet som passar dig bäst.

Få ut det mesta av ditt HBO Max-abonnemang

Förutom tillgång till ett stort bibliotek av filmer, TV-program och originalinnehåll, inkluderar en HBO Max-prenumeration även fördelar som möjligheten att ladda ner titlar för offlinevisning, stöd för upp till tre samtidiga strömmar och tillgång till alla nya utgåvor från HBO.

Så varför vänta? Börja streama dina favoritprogram och filmer med HBO Max idag och upptäck allt som denna streamingtjänst har att erbjuda. Med ett brett utbud av titlar, exklusivt originalinnehåll och stöd på en mängd olika enheter är HBO Max ett måste för alla fans av högkvalitativa TV-program och filmer.

Populära tidningar