Amazon Prime Video
Amazon Prime Video

Fantastisk underhållning var som helst

Med Amazon Prime Video kan du titta på populära filmer och tv-serier, inklusive prisbelönta titlar från Amazon Original.

Gå med i Amazon Prime för att titta på populära filmer och tv-serier, inklusive prisbelönta titlar från Amazon Original.

Se The Grand Tour, prisbelönta Amazon Original-serier som The Man in the High Castle och Mozart in the Jungle, samt populära filmer och Tv-serier, allt tillgängligt för nedladdning.

Titta på webben eller med Prime Video-appen på din telefon, surfplatta eller utvalda smart-TV-enheter – på upp till tre enheter åt gången.

Utöver ett fantastiskt utbud av underhållning inkluderar Amazon Prime dessutom snabb och kostnadsfri leverans av miljontals artiklar med mera.

Helt riskfri registrering. Du kan avbryta ditt Amazon Prime Video-medlemskap när du vill.

Upptäck Amazon Prime Videos värld

Letar du efter ett sätt att få tillgång till ett stort bibliotek med filmer, TV-program och originalinnehåll? Amazon Prime Video har dig täckt. Som en del av Amazon Prime erbjuder denna streamingtjänst ett brett utbud av titlar för alla åldrar och intressen, inklusive populära filmer, TV-program och exklusiva Amazon Originals.

Med Amazon Prime Video kan du titta på vad du vill, när du vill, på en mängd olika enheter. Från smarta TV-apparater och spelkonsoler till telefoner och surfplattor, Amazon Prime Video är tillgänglig på ett brett utbud av enheter, vilket gör det enkelt att komma åt ditt favoritinnehåll vart du än går.

Utforska ett brett utbud av titlar på Amazon Prime Video

Med Amazon Prime Video får du tillgång till ett brett utbud av titlar, inklusive populära filmer och TV-program, såväl som exklusiva Amazon Originals. Från kritikerrosade dramer och komedier till barnprogram och dokumentärer, det finns något för alla på Amazon Prime Video.

Några av de populära titlarna som finns tillgängliga på Amazon Prime Video inkluderar:

- The Marvelous Mrs. Maisel
- Jack Ryan
- Good Omens
- The Boys
- The Grand Tour
- The Big Sick
- Manchester by the Sea
- The Man in the High Castle

Förutom dessa populära titlar erbjuder Amazon Prime Video också ett urval av filmer och TV-program från andra nätverk och studior, samt en mängd internationellt innehåll.

Njut av exklusiva Amazon Originals på Amazon Prime Video

Förutom populära filmer och TV-program erbjuder Amazon Prime Video även exklusiva Amazon Originals. Dessa är originalserier och filmer producerade av Amazon Studios, med några av de största namnen inom underhållning. Några av de populära Amazon Originals som finns tillgängliga på Amazon Prime Video inkluderar:

- The Marvelous Mrs. Maisel
- Jack Ryan
- Good Omens
- The Boys
- The Grand Tour
- The Big Sick

Med Amazon Originals får du tillgång till unikt och spännande innehåll som du inte kan hitta någon annanstans.

Få tillgång till Amazon Prime Video på ett brett utbud av enheter

En av de bästa sakerna med Amazon Prime Video är att den är tillgänglig på ett brett utbud av enheter, vilket gör det enkelt att komma åt ditt favoritinnehåll vart du än går. Några av enheterna som stöder Amazon Prime Video inkluderar:

- Smarta TV-apparater
- Spelkonsoler
- Strömmande enheter (som Roku, Apple TV och Chromecast)
- Mobila enheter (som telefoner och surfplattor)
- Datorer

Med så många alternativ kommer du att kunna titta på dina favoritfilmer och TV-program på den enhet som passar dig bäst.

Få ut det mesta av ditt Amazon Prime-medlemskap med Amazon Prime Video

Som en del av Amazon Prime är Amazon Prime Video ett stort värde för dem som vill få ut det mesta av sitt Amazon Prime-medlemskap. Förutom tillgång till ett stort bibliotek med filmer, TV-program och originalinnehåll, erbjuder Amazon Prime även andra fördelar, som gratis tvådagars frakt på berättigade föremål, obegränsad fotolagring och mer.

Så varför vänta? Börja utforska världen av Amazon Prime Video idag och upptäck allt som denna streamingtjänst har att erbjuda. Med ett brett utbud av titlar, exklusiva Amazon Originals och support på en mängd olika enheter är Amazon Prime Video ett måste för alla som vill få tillgång till det bästa inom underhållning.

Populära tidningar