BookBeat
BookBeat

Böcker för alla åldrar och smaker

BookBeat har böcker för alla åldrar och smaker - välj bland romaner, deckare, barnböcker, biografier, feelgood eller från dina personliga boktips som du hittar i appen.

Hos BookBeat kan du välja och vraka bland alla ljudböcker och e-böcker du kan tänka dig. Hos BookBeat hittar du såklart böcker både på svenska och engelska.

BookBeat erbjuder en rad olika paket vilket gör det enkelt att hitta en prenumeration som passar dina behov. Välj mellan ett Basic, Standard eller Premium-paket, och under din provperiod har du tillgång till BookBeat helt kostnadsfritt.

Testa BookBeat helt riskfritt, om du känner att BookBeat inte passar dig så kan du när som helst avsluta din prenumeration.

BookBeat: Den ledande svenska ljudbokstjänsten

Om du älskar att läsa men inte alltid har tid att sätta dig ner med en fysisk bok är BookBeat den perfekta lösningen. Som den ledande svenska ljudbokstjänsten erbjuder BookBeat ett brett utbud av ljudböcker, podcaster och annat ljudinnehåll som du kan njuta av.

Tillgängliga författare och böcker på BookBeat

På BookBeat hittar du ett brett utbud av ljudböcker skrivna av både svenska och internationella författare. Några av de populära skribenterna som finns tillgängliga på BookBeat inkluderar:

Utöver dessa välkända författare erbjuder BookBeat även ett urval av ljudböcker skrivna av nya författare. Oavsett om du är ett fan av klassisk litteratur eller letar efter något nytt och spännande, så har BookBeat något för dig.

Några av de populära titlarna som finns tillgängliga på BookBeat inkluderar:

Förutom ljudböcker erbjuder BookBeat även ett urval av poddsändningar, inklusive poddsändningar för nyheter, sport och underhållning. Oavsett om du letar efter en ny bok att lyssna på eller vill hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och händelserna har BookBeat något för dig.

Paket och erbjudanden på BookBeat

BookBeat erbjuder en mängd olika paket och erbjudanden för att passa dina behov och budget. Några av alternativen som finns på BookBeat inkluderar:

Utöver dessa paket erbjuder BookBeat även en mängd olika tillägg, såsom tillgång till exklusivt innehåll och möjligheten att köpa fysiska kopior av böcker. Med dessa tillägg kan du anpassa din lyssningsupplevelse så att den passar dina behov.

Enheter som stöds av BookBeat

BookBeat är tillgängligt på en mängd olika enheter, inklusive datorer, surfplattor, smartphones och smarta högtalare. Du kan lyssna på ljudböcker och poddsändningar på BookBeat med vilken enhet som helst med en webbläsare eller genom att använda appen BookBeat.

Ytterligare funktioner och tjänster på BookBeat

Utöver sitt breda utbud av ljudböcker och podcaster, erbjuder BookBeat även en mängd ytterligare funktioner och tjänster för att förbättra din lyssningsupplevelse. Några av dessa funktioner inkluderar:

Sammantaget är BookBeat en omfattande ljudbokstjänst som erbjuder något för alla. Med ett brett utbud av ljudböcker, poddsändningar och ytterligare funktioner och tjänster är det det perfekta sättet att njuta av dina favoritböcker och hålla dig informerad och underhållen.

Populära tidningar