Nextory
Nextory

Böcker för hela familjen

Med Nextory kan hela familjen alltid hitta nya, spännande titlar att läsa. Ni kan också skapa enskilda barnprofiler med böcker som passar för de små.

Vill du lära dig något helt nytt eller varva ner med en bra historia? Med Nextory kan du enkelt stiga in i böckernas magiska värld där varje bok kommer göra ditt liv rikare.

Läs och lyssna på ljudböcker och e-böcker – när och var du vill. Antingen i mobilen eller plattan. Nextorys app finns tillgänglig för både iOS och Android.

Nextory: Ett brett urval av ljudböcker och podcaster

Om du är ett fan av ljudböcker och poddar är Nextory en svensk ljudbokstjänst som du vill kolla in. Med ett urval av böcker skrivna av både svenska och internationella författare, samt en mängd podcasts som täcker nyheter, sport och underhållning, finns det något för alla på Nextory.

Brett utbud av författare och ljudböcker tillgängliga

På Nextory hittar du ett brett utbud av ljudböcker skrivna av både svenska och internationella författare. Några av de populära skribenterna som finns tillgängliga på Nextory inkluderar:

Förutom dessa välkända författare erbjuder Nextory även ett urval av ljudböcker skrivna av nya författare. Oavsett om du är ett fan av klassisk litteratur eller letar efter något nytt och spännande, så har Nextory något för dig.

Några av de bästa ljudböckerna som finns tillgängliga på Nextory inkluderar:

Förutom ljudböcker erbjuder Nextory även ett urval av poddsändningar, inklusive poddsändningar för nyheter, sport och underhållning. Oavsett om du letar efter en ny bok att lyssna på eller vill hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och händelserna har Nextory något för dig.

Paket och erbjudanden för varje budget

Nextory erbjuder en mängd olika paket och erbjudanden för att passa dina behov och budget. Några av alternativen som finns på Nextory inkluderar:

Utöver dessa paket erbjuder Nextory även en mängd olika tillägg, såsom tillgång till ytterligare ljudböcker och poddsändningar, eller möjligheten att ladda ner innehåll för offlinelyssning.

Enheter som stöds av Nextory

Nextory är tillgängligt på en mängd olika enheter, vilket gör det enkelt att komma åt dina favoritljudböcker och poddsändningar oavsett var du är. Några av de enheter som stöds av Nextory inkluderar:

Med Nextory kan du enkelt lyssna på dina favoritljudböcker och poddar när du är på språng eller hemma.

Ytterligare funktioner i Nextory

Förutom ett brett urval av ljudböcker och podcaster erbjuder Nextory även ett antal ytterligare funktioner som gör det till ett utmärkt val för ljudboks- och podcastentusiaster. Några av dessa funktioner inkluderar:

Populära tidningar