PC-tidningen
PC-tidningen

Nordens främsta datortidning

PC-tidningen är den perfekta följeslagaren för alla som är intresserade av datorer, surfplattor och smarttelefoner. Den är till både för entusiaster som då och då behöver inspiration eller en hjälpande hand, och för dig som är nybörjare och som bara vill att allt ska fungera.

Om du är intresserad av datorer, surfplattor- och mobiltelefoner så är PC-tidningen något för dig! Oavsett om teknik är något som skrämmer dig eller om du har god vana så kommer du att uppskatta artiklarna i den här tidningen.

PC-tidningen kan vara ett stöd för dig som precis har fått din första smartphone och behöver vägledning men också en bra källa för senaste nytt för dig som är en van användare.

Som prenumerant får du också full åtkomst till Fördelszonen som är den plats där allt digitalt innehåll som tillhör PC-tidningen finns samlat. Där kan du ladda ner över 500 värdefulla, säkra datorprogram, djupgående guider på svenska och massor av artiklar från tidningen.

Du kan också delta i IT-kurser och registrera dig för att få säkerhetsvarningar som ger dig besked om förestående IT-hot. Som prenumerant får du också tillgång till PC-tidningens forum där du kan få personlig rådgivning om dina tekniska problem.

Med en prenumeration på PC-tidningen så får du ett nytt nummer hem i brevlådan var tredje vecka och du har full tillgång till 300 olika datorprogram via Fördelszonen som ingår i varje prenumeration.

PC-tidningen är en tidning från Sverige på Svenska med en upplaga på ungefär 31 300 nummer som ges ut av Bonnier Publications International AS.

Dator & Teknik

PC-tidningen prenumeration PC-tidningen prenumerationserbjudande Prenumeration PC-tidningen PC-tidningen prenumeration premie PC-tidningen premie PC-tidningen erbjudande PC-tidningen prenumerera PC-tidningen tidning prenumeration PC-tidningen tidning premie PC-tidningen tidning Prenumerera PC-tidningen Tidningen PC-tidningen Tidning PC-tidningen erbjudande Premie PC-tidningen

Populära tidningar