Militär Historia
Militär Historia

Sveriges ledande militärhistoriska tidning

I Militär Historia läser du om krigshistoriens mest intressanta personer och viktigaste händelser, taktik, teknik och dramatik.

Militär Historia är tidningen om kända och okända händelser under 1900-talets krig och konflikter, men du läser även om äldre tiders drabbningar.

Tidningen Militär Historia går på djupet med allt som har med militärhistoria att göra. Du läser om de avgörande slagen, de största fältherrarna och om vapnen och doktrinerna som vann striderna.

Oavsett om du är intresserad av andra världskriget eller äldre slag, av svenska bedrifter eller stormakternas kamp, så du om det i Militär Historia.Alltid kunnigt, initierat och med de bästa bilderna och förklarande grafik.

Militär Historia är en tidning från Sverige på Svenska med en upplaga på ungefär 0 nummer som ges ut av Bonnier Publications International AS.

Historia

Militär Historia prenumeration Militär Historia prenumerationserbjudande Prenumeration Militär Historia Militär Historia prenumeration premie Militär Historia premie Militär Historia erbjudande Militär Historia prenumerera Militär Historia tidning prenumeration Militär Historia tidning premie Militär Historia tidning Prenumerera Militär Historia Tidningen Militär Historia Tidning Militär Historia erbjudande Premie Militär Historia

Populära tidningar