I Form
I Form

Tidningen för dig som vill leva ett roligt, sunt och aktivt liv

I Form är tidningen för dig som vill leva ett roligt, sunt och aktivt liv. Varje nummer är fullspäckat med reportage, artiklar och inspiration om kost, träning, utrustning, mode, medicin, läsarnas succéhistorier.

Med I Form får du kunskap och verktyg som ökar din motivation och gör det lättare att leva hälsosamt året runt: Träna med videopass, få veckans sunda måltidsplan serverad, få tillgång till +1 000 kalorilätta recept och spara dina favoritrecept och -träningspass.

Varje nummer av I Form är fullspäckad med aktuella tips för dig som redan tränar aktivt och söker tips, idéer eller kanske nya utmaningar.

För dig som ännu inte kommit igång, eller som funderar på att börja träna finns fullt av inspiration, tips och idéer som gör det enklare att börja. Den bästa träningen är ändå den som faktiskt blir av.

I Form är en tidning från Sverige på Svenska med en upplaga på ungefär 570 000 nummer som ges ut av Bonnier Publications International AS.

Hälsa & SkönhetTräning & FitnessSport

I Form prenumeration I Form prenumerationserbjudande Prenumeration I Form I Form prenumeration premie I Form premie I Form erbjudande I Form prenumerera I Form tidning prenumeration I Form tidning premie I Form tidning Prenumerera I Form Tidningen I Form Tidning I Form erbjudande Premie I Form

Populära tidningar